NEWS / NIEUWS

YSSELVLIEDTS NODAWL & YSSELVLIEDTS HYRAM NOG EEN JAAR IN GROOT BRITTANIE

De beide Welsh sectie A hengsten Ysselvliedts Nodawl en Ysselvliedts Hyram zullen dit jaar nog een jaar genieten van de bergen in Wales. Beide hengsten zullen voor een derde jaar daar verblijven

YSSELVLIEDTS NODAWL OP BLACKHILL STUD

De vijfjarige Nodawl zal voor een tweede jaar ter dekking zijn op de geboortegrond van zijn opa Blackhill Picallo nl. de Blackhill stud van de familie Powell. Nodawl is een zoon van Eqoes Pickle O uit de hengstenmoeder Yselvliedts Nurlaila. Nodawl eerste jaargang veulens in Nederland voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. 

YSSELVLIEDTS HYRAM

De zesjarige schimmel Ysselvliedts Hyram is de opvolger van zijn illustre vader wijlen  Vechtzichts Hywel op stal Ysselvliedt. Hij is komend jaar voor het derde seizoen op de Gwyrddparc stud van Mark & Katryn Woolley. In 2020 bracht hij een fantastische jaargang merrieveulens.

Beide hengsten hadden wij dit jaar heel graag geshowd op de Royal Welsh show, helaas is deze al afgelast vanwege de Covid19 pandemie. Hopelijk komen er nog een aantal andere shows waar wij ze toch nog kunnen tonen aan het Britse publiek.

 

 

 

 
 

ADRES

Jan Boerswegje 3,
8091 PD Wezep
+31(0)653480960
INFO@YSSELVLIEDT.COM

© 2023 Ysselvliedt. All Rights Reserved.